Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden bij El Arte de la Vida

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij El Arte de la Vida voor ambulante begeleiding, beschermd wonen, begeleid wonen of dagbesteding?
Vul dan onderaan deze pagina het formulier in en dan nemen wij contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Voor beschermd wonen dien je een aanmeldformulier in te vullen bij de Gemeente waar je woont. Je kunt ook alvast hieronder het formulier invullen om je wens kenbaar te maken om bij ons te wonen.

Begeleiding bij

El Arte de la Vida

Maatwerk

We leveren maatwerk en zetten hulp in die specifiek voor jou nodig is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren en leren nog elke dag bij, ook van jou. We hebben tal van samenwerkingen met andere organisaties in binnen en buitenland. We hebben korte lijnen met behandelaren, ggz-instellingen en gemeenten.

Betrokken team

We hebben een enthousiast en betrokken team dat regulier en complementair geschoold is en daarnaast heeft gestudeerd aan de Universiteit van het Leven, kortom ervaringsdeskundigen. Velen van ons team zullen een inspiratiebron voor je zijn en een voorbeeld hoe je na een nare periode of na een verslaving en/of stoornis, goed kunt leven en een mooie toekomst op kunt bouwen. Ons team werkt met hart en ziel en staat graag voor je klaar. 

Empowerment

Bij El Arte de la Vida vinden we het belangrijk om mensen weer in hun eigen kracht te zetten. We zorgen er samen met jou voor dat je weer grip krijgt over je eigen situatie en je omgeving. Dit zorgt ervoor dat je weer sneller kunt terugkeren naar volledige zelfstandigheid.

Huiselijk & Familiair

De huizen van El Arte de la Vida zijn ingericht in een huiselijke en familiaire sfeer. We vinden het namelijk enorm belangrijk dat er een sfeer hangt waar je je prettig bij voelt en jezelf kunt zijn. Jezelf goed voelen in je woonomgeving zorgt ervoor dat er meer tijd en energie over is om je te richten op herstel.

"Wij sturen op mogelijkheden en niet op beperkingen. Haal het beste uit jezelf!"

Aanmelden

Aanmelden bij El Arte de la Vida

Vul hieronder het formulier in en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Let wel dat je nog niet definitief bent aangemeld bij El Arte de la Vida wanneer je dit formulier invult. Voordat we je kunnen plaatsen dienen we eerst de mogelijkheden te bespreken!

Lukt het invullen niet of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail (info@elartedelavida.nl) of bel naar 085 – 0602157.

Aanmelden El Arte de la Vida