Missie

Missie

Van rugzak naar schatkist

El Arte de la Vida biedt ondersteuning en (woon)begeleiding op maat voor jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid in een veilige, stabiele en vertrouwde omgeving. Ieder mens is uniek en het is niet voor iedereen even makkelijk om een zogeheten ‘normaal’ leven te leiden. Sommige mensen hebben een duwtje in de juiste richting nodig. Wij willen deze mensen zo goed en snel mogelijk weer laten terugkeren naar een zelfstandig leven in de maatschappij. Dit doen wij door maatwerk te leveren en ze gedurende het herstelproces zichzelf met andere te laten verbinden met als doel balans te krijgen in het leven. Wij sturen op mogelijkheden en niet op beperkingen.

We zijn een gepokte en gemazelde dynamische organisatie met een vernieuwende kijk op zorg. Wij kijken namelijk niet alleen regulier, maar ook complementair. Je kunt bij El Arte de la Vida terecht voor dagbesteding, beschermd wonen, begeleid wonen en ambulante begeleiding.

Ons team vol bijzondere mensen bestaat uit ervaringsdeskundige en zij begeleiden je vol liefde en aandacht naar een eigen plek binnen de maatschappij binnen jouw mogelijkheden.

Vanuit een holistische visie werken we fysiek, emotioneel, cognitief en spiritueel met onze bewoners die hiermee alle tools in handen krijgen om zelf de regie over hun leven te voeren. Dit alles vanuit onze kernwaarden: Liefde, Respect en Humor.

Zo wordt het proces bij El Arte de la Vida de transformatie van Rugzak naar Schatkist!

Emotie spanning beheersing El Arte de la Vida