Samenwerkingen

Samenwerkingen

El Arte de la Vida

We werken bij El Arte de La Vida samen met meerdere organisaties en instellingen. Hieronder vind je een overzicht van onze samenwerkingen terug:

Samenwerkingen

Partners

Altrecht

Mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekte kunnen bij Altrecht terecht voor specialistische behandeling. Jaarlijks behandelt Altrecht zo’n 25.000 mensen. Bij Altrecht werken ongeveer 2700 mensen. Ze hebben vestigingen in onder meer Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Den Dolder en Woerden.

Iriszorg

We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Mensen die vaak te maken hebben met een instabiele woon- en werksituatie en een beperkt sociaal systeem.

Pro Persona

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Ze bieden specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. De behandeling wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers, die op de hoogte zijn van de actuele stand van de wetenschap.

Gemeente Ede

Soms heeft u een hulpmiddel of ondersteuning nodig om zelfstandig te wonen of mee te kunnen doen in de samenleving.

De Gemeente Ede kan u hierbij helpen.

Klik hier voor meer info

Jellinek

Jellinek is de expert op het gebied van verslaving. Zij kunnen iedere vraag over risicovol middelengebruik beantwoorden. Van jongeren, van volwassenen. Jellinek is sterk in preventie en in behandeling. Met cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel hebben we voor iedereen een passend antwoord. Ook wanneer problemen met alcohol of drugs samengaan met psychische klachten hebben wij specialisten in huis die dit kunnen aanpakken. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.